Klub

Dobrodošli v palači razvajanja

Marina sauna club vam ponuja popolnoma nov način razvajanja, kot ga v Sloveniji, niti bližnji okolici, še ni bilo. Velik in luksuzen kompleks v neposredni bližini Nove Gorice, odmaknjen od centra mesta, sredi mirne in zelene narave, vam ponuja prekrasen ambient v katerem boste gotovo uživali in to na različne načine. V clubu je poleg ostalega na razpolago tudi erotični kino in mnogo prostora za sproščanje in zasebnost. Pri nas boste našli vse, kar ste si vedno želeli.

V naši palači razvajanja boste, ne glede na letni čas, uživali v čudoviti naravi, vodi, soncu in svežem zraku. Na voljo so vam tudi izkušene maserke klasične masaže, ki bodo poskrbele za sprostitev napetih mišic.

Marina spa vam nudi razvajanja v jacuzziju, zunanjem bazenu ali savnah: finski, turški, infra in bio savni. Izbirate lahko med načini razvajanja, ki vam najbolj ustrezajo. Magičen ambient, kjer sanje postanejo resničnost. Zagotavljamo vam, da se boste v našem zunanjem bazenu s prelepim parkom, ob hladni pijači, popolnoma sprostili. Pri nas se lahko razvajate na način, kot nikjer drugje.

V restavraciji Marina vas vsak dan razvajamo z odlično hrano. Za vas pripravljamo dnevno svež in bogat hladno topli samopostrežni bife. Doživeli boste gurmanska razvajanja vaših brbončic in to, je že vključeno v ceno vstopa!

Hotel Marina je na voljo izključno gostom sauna cluba. Na razpolago je 15 elegantno opremljenih dvoposteljnih klimatiziranih sob s TV, minibarom, trezorjem in brezplačnim internetom.

Pri nas je luksuz nekaj normalnega.

preveri KJE SMO

DOBRODOŠLI

Za ogled vsebino te spletne strani se prepričajte, da ste polnoletni.